Els reptes de la dona del segle XXI centren el Women Evolution

La cita té lloc aquest dijous a EsadeCreàpolis


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Women Evolutions / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del Women Evolutions / Foto: Localpres

Torna el congrés Women Evolution i ho fa amb el focus posat en els reptes de la dona del segle XXI en salut, lideratge i innovació tecnològica. Amb aquest objectiu, la trobada, que té lloc aquest dijous a EsadeCreàpolis, ofereix vuit blocs dedicats a aquests àmbits de la mà d'experts. Passaran per la tribuna la cónsul general dels Estats Units a Barcelona, Katie Stana; la directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel; la vicepresidenta de l'àrea institucional del Barça, Elena Fort, i la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Roser Xalabarder, entre d'altres. Clourà l'acte, la consellera de Feminismes i Igualtat, Tània Verge, en substitució de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, que ha hagit de canviar la seva agenda.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA

El congrés, que arrenca a les 8.30 h i s'allargarà fins les 19 h, compta amb una trentena de ponents. Enguany, la sessió també compta amb inscripció tant presencial com en línia. Està previst que hi participin l'alcaldessa, Mireia Ingla, i la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila.

La cita també servirà per fer entrega dels guardons de l'esdeveniment, que presentarà la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, i distingeixen dones en les categories d'emprenedoria i innovació, esportista d'èlit, experta en perspectiva de gènere, promotora cultural i el premi d'honor a una directiva d'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.