Les famílies de l'Avenç, satisfetes amb el nou paviment del camí d'accés a l'escola

La comunitat educativa consultada per Cugat Mèdia celebra la fi de la pols i les irregularitats en el terrenys


  • Comparteix:

Les reivindicacions de les famílies de l'escola Avenç s'han vist finalment materialitzades. El camí del Crist Treballador, que dona accés al centre, s'ha pavimentat i des de la comunitat educativa celebren l'actuació. Els usuaris consultats per Cugat Mèdia es mostren satisfets amb la millora, que consideraven necessària. La mesura també inclou la separació d'un espai per a vianants del de vehicles, fet que restringeix l'accés dels cotxes a la zona boscosa que s'utilitzava com a aparcament i que ha provocat cert increment de la densitat del trànsit al camí.

Això es fa evident a l'entrada i sortida dels alumnes al centre, quan la via registra cues. Es tracta d'una mesura per seguretat, defensen des de l'Ajuntament, i que se suma a la presència d'un agent de la Policia Local per regular el trànsit i a l'adequació del caminet que dona accés a l'escola des del passeig de Gaudí.

Tot i així, la comunitat educativa ha rebut amb satisfacció el paviment nou que s'ha posat a prova amb l'inici de curs. La solució a les seves queixes s'ha executat durant aquest estiu i, segons els usuaris, evita la pols i les irregularitats en el terreny, fet que facilita la conducció, especialment durant els dies de pluja.

Es tracta d'un paviment natural que barreja àrids i resines compactades per adaptar-se a la normativa que impedeix -després que fos retirat el 2019- asfaltar la via per la seva condició d'entorn natural dins de Collserola. És un tram de 900 metres de longitud des de la carretera de la Rabassada (BP-1417) fins a l'escola Avenç, que també dona servei al Club Tennis Natació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.