En marxa les obres del camí de l'Avenç per tenir-les enllestides a l'inici del curs escolar

Els treballs han d'acabar amb les molèsties derivades per l'aixecament de pols pel pas dels nombrosos vehicles


Temes relacionats

Tot a punt per a l'inici de les obres del camí de l'Avenç (21/jun/22)

El camí del Crist Treballador es pavimentarà aquest estiu ( 7/mar/22)

Comencen les actuacions per evitar que s'aixequi pols al camí de l'Avenç, però la pavimentació encara ha d'esperar (25/mar/21)


  • Comparteix:

Ja estan en marxa les obres per instal·lar un nou paviment al camí del Crist Treballador, que porta a l'escola Avenç i al club de tennis Natació Sant Cugat. Actualment, s'està fent l'excavació del camí per després pavimentar-lo de nou amb una solució de resines que compleixi amb la normativa que impedeix asfaltar un tram que forma part del Parc Natural de Collserola. L'objectiu és acabar amb les molèsties derivades de l'aixecament de pols dels vehicles que hi passen, tant per a les famílies del centre escolar com per al veïnat. Els treballs, que van començar a finals de juny, avancen segons el termini previst i la intenció és que el camí estigui enllestit just per l'inici del curs escolar, el 5 de setembre.

Segons ha explicat a Cugat Mèdia el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, la idea és "fer una bona base" perquè no hi hagi problemes amb el nou paviment en un futur. A més, s'hi posarà una cuneta al lateral per la recollida d'aigües, un sistema per evitar que el paviment es malmeti. També s'incorporaran pilones, des de la Rabassada i fins a l'escola Avenç, per garantir la seguretat dels vianants i evitar que s'aparqui a la zona boscosa.


Francesc Duch

No només es fa l'acabat, sinó que s'ha fet una petita excavació perquè hi hagi una bona base i funcioni bé. El projecte també incorpora una cuneta al lateral per fer la recollida d'aigües, una de les coses que feia que el paviment es malmetés. I una altra de les coses importants és la instal·lació de pilones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.