L'Ajuntament plantarà una setantena d'arbres nous al carrer d'Abat Marcet un cop acabi l'arranjament

L'alcaldessa defensa l'actuació al programa 'Línia Directa', que prové d'una demanda del veïnat


  • Comparteix:

'És impossible arreglar les voreres sense treure els arbres'. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha defensat al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia les obres de millora al carrer d'Abat Marcet, que han fet que s'haguessin de talar tots els arbres per poder ampliar les voreres i garantir que els vianants hi puguin circular. Ingla ha assegurat, en resposta a les crítiques que ha rebut, que s'hi plantaran una setantena d'arbres nous i autòctons, menys dels que hi havia fins ara, perquè les arrels no tornin a fer malbé les voreres en uns anys.

L'alcaldessa, en resposta a una pregunta de la veïna Noemí Salerno, ha recordat que hi va haver un procés participatiu amb el veïnat, que va escollir ampliar la vorera per facilitar el trànsit de vianants amb, per exemple, cotxets o cadires de rodes. També ha explicat que Sant Francesc és un dels barris més antics, i Abat Marcet és un carrer molt transitat però estret. "És important saber d'on venim", ha afirmat. La intenció és plantar-hi uns setanta arbres que arrelin cap a baix i que també serveixin per al captament de CO2.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.