La pàgina especial de la pandèmia de Cugat Mèdia, finalista als Premis de Comunicació Local

Els altres finalistes al millor contingut multimèdia són Ràdio Capital de l'Empordà i Ràdio Ciutat Tarragona


  • Comparteix:

Des de l'inici de la pandèmia, Cugat Mèdia té una pàgina especial on agrupa tota la informació del coronavirus / Foto: Cugat Mèdia

Des de l'inici de la pandèmia, Cugat Mèdia té una pàgina especial on agrupa tota la informació del coronavirus / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia torna a ser finalista als Premis de Comunicació Local que organitza cada any la Xarxa Audiovisual Local. Enguany, el mitjà públic santcugatenc es troba entre els tres nominats al millor contingut multimèdia per la pàgina especial per informar de l'evolució de la pandèmia a Sant Cugat. En aquest espai, sobretot en els mesos més durs del confinament i de les onades successives, s'hi podia trobar una actualització diària de les xifres locals de contagis, així com les restriccions de cada moment destacades amb un gràfic i, posteriorment, l'evolució de les dades de vacunació. També s'hi podia trobar una entrevista destacada i l'agrupació de totes les notícies relacionades amb el coronavirus.

Per a la directora del mitjà multimèdia, Mònica Lablanca, aquest espai és "l'aposta clara que Cugat Mèdia posa l'usuari al centre, oferint al ciutadà allò que li és més útil", en referència al fet que "en aquell moment la necessitat era saber com estava evolucionant la pandèmia a Sant Cugat".

Els altres finalistes a la categoria de millor contingut multimèdia són 'Diari d'un comboi de rescat' de Ràdio Capital de l'Empordà i el reportatge 'Heroïnes anònimes' de Ràdio Ciutat Tarragona.




Mònica Lablanca

El vertical Covid és l'aposta clara que Cugat Mèdia posa l'usuari al centre, oferint al ciutadà allò que li és més útil. En aquell moment la necessitat era saber com estava evolucionant la pandèmia a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.