Vendrell afirma que sempre s'ha sentit molt seu el projecte d'El Mesón i no veia a ningú altre posant-s'hi al capdavant, per això ha decidit "sortir del vaixell" i traspassar-lo gent "seriosa" i encetar altres projectes.
Aquest és el Bar Mono de Barcelona, a la plaça Sant Josep Oriol del barri Gòtic / Foto: Instagram
Aquesta gent són els propietaris del Bar Mono del barri Gòtic de Barcelona, que són de Sant Cugat també, i amb el Bar Mono Sant Cugat comencen una petita expansió. "No volem ser un grup gran perquè volem estar molt a sobre del negoci", explica a Cugat Mèdia el seu gerent, Francesc Fernández.
"Un dels socis, que és íntim amic del Xavier Vendrell i client del Mesón, com jo, de tota la vida, havien parlat algun cop del traspàs, i quan va arribar el dia i el Xavier ens ho va dir a nosaltres", recorda.
El Bar Mono canviarà el nom i el tipus de cuina del Mesón, que inclourà arrossos i carn a la brasa amb cuina d'arreu del món, però en volen mantenir l'"essència". Per això mantindran tota la plantilla i a la decoració li faran "una picada d'ullet" al Mesón actual.
"Tot el personal segueix i per a mi això era primordial: els sous i l'antiguitat s'havien de mantenir perquè l'essència del Mesón són els seus treballadors", rebla Xavier Vendrell.
El darrer dia del Mesón serà el 9 de gener, a partir del 10 començaran les obres -"una rentada de cara a nivell decoratiu, però a nivell estructural no canviarem res"- i l'objectiu és obrir el Bar Mono Sant Cugat a principis de març.
Xavier Vendrell
És per un tema de salut. Sempre m'he sentit fort per estar al front del Mesón, però ara ja no m'hi veig amb forces.
Xavier Vendrell
Havia rebut moltes ofertes, perquè per mi el Mesón significa molt. Tot el personal segueix i per a mi això era molt important.
Francesc Fernández
És una institució, però també és la seva essència, fer poble. Mantindrem la plantilla. A la decoració li faren una picada d'ullet al Mesón.
Francesc Fernández
Seguirem amb la mateixa línia gastronòmica, amb cuina de producte, arrossos, carns a la brasa, amb cuina de diferents parts del món.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.