L'ampliació de les àrees verdes de Sant Cugat, més a prop

L'Ajuntament aprovarà un nou reglament amb el qual es podran revisar les àrees verda, blava, vermella i comercial existents i, si s'escau, ampliar-les


  • Comparteix:

L'Ajuntament aprovarà al ple municipal d'aquest mes el nou reglament per regular els diversos tipus d'estacionament limitat: les àrees verda, blava, vermella i comercial. Ho ha confirmat l'alcaldessa, Mireia Ingla, al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia, responent la demanda d'una veïna del barri de Sant Francesc que reclamava ampliar l'àrea verda a la zona per tenir més facilitat d'aparcament. Segons l'alcaldessa, són conscients d'aquesta demanda, però per fer modificacions a aquest tipus d'estacionaments era 'imprescindible' un reglament, que han redactat i passarà pel ple la setmana que ve i servirà per facilitar més aquest tràmit segons les demandes i les condicions tècniques.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.