Llancen un pot de pintura verda a la porta de l'ajuntament durant el ple

La Policia Local ha identificat una de les tres persones que l'han llençat i Mireia Ingla insinua que l'atac està relacionat amb La Mirada


  • Comparteix:

Atac amb pintura verda a la façana de l'ajuntament durant el ple de juliol / Foto: Ajuntament

Atac amb pintura verda a la façana de l'ajuntament durant el ple de juliol / Foto: Ajuntament

Tres homes han llançat un pot de pintura verda a la façana de l'Ajuntament de Sant Cugat mentre s'estava celebrant el ple municipal. La Policia Local els ha perseguit i ha aconseguit identificar-ne a un d'ells. Ningú ha reivindicat l'acció de protesta, però just al costat de la taca de pintura algú també hi ha enganxat el dibuix d'una guineu amb el lema 'ens quedem a Volpelleres', un dels símbols de la plataforma SOS Bosc Volpelleres, que està en contra de la construcció del nou edifici de l'escola La Mirada al bosc del barri. De fet, l'alcaldessa Mireia Ingla, en el moment de donar pas a la intervenció a la representant de la plataforma ecologista durant l'Audiència Pública, Lourdes Marimon, ha insinuat que l'atac tenia relació amb l'aprovació en aquest ple de l'avantprojecte de La Mirada.

Mireia Ingla ha qualificat d'"inacceptable" l'atac, mentre que els representants de SOS Bosc Volpelleres i ADENC no han volgut valorar el que ha passat.

Fonts municipals expliquen que estimaran el grau dels danys causats amb aquest atac amb pintura per valorar si el cas serà tractat amb una falta o com un delicte.

Tot i que ningú ha reivindicat l'acció feta durant el ple, l'Assembla pel Clima, que també ha intervingut durant l'Audiència Pública, ha fet aquest post a Instagram just acaba el ple.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Salvem el bosc de Volpelleres Mort al mal govern.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 19/jul/21


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.