Sant Cugat camina per construir cases per a famílies en situació de pobresa a l'Índia

Un centenar de persones s'han sumat a la solidària Caminada de la Llum, de la Fundació Vicente Ferrer i el Club Muntanyenc


  • Comparteix:

Un centenar de persones s'han sumat aquest dissabte a la solidària Caminada de la Llum, organitzada a Sant Cugat per la Fundació Vicente Ferrer i el Club Muntanyenc. La contribució econòmica dels participants es destinarà al projecte de l'ONG a l'Índia, on es construiran cases per a 33 famílies que viuen en condicions d'extrema pobresa. El recorregut nocturn d'uns 10 quilòmetres ha sortit des de la plaça de Pep Ventura, s'ha endinsat a Collserola i ha posat punt final a la plaça d'Octavià.

Enguany, la Caminada de la Llum arriba a la seva 3a edició, la segona a Sant Cugat. El tret de sortida s'ha donat aquest dissabte al nostre municipi, però es faran quatre caminades més durant el juliol: a Igualada, Molins de Rei, Lleida i Tarragona. L'organització ofereix una alternativa virtual per a les persones que no puguin assistir a les rutes.

Aquesta segona edició de la iniciativa a Sant Cugat s'ha fet en memòria de Bridget Hunter, qui, durant 15 anys, va ser la responsable de la Fundació a la ciutat, i que va morir el gener passat. L'actual responsable local de l'ONG, Maite Fortino, ha remarcat la voluntat de "sumar esforços" en aquesta "activitat col·lectiva" per "aconseguir un objectiu" a l'Índia. Enguany, prop de 100 persones han fet el recorregut de Sant Cugat. La Núria Vila, una de les participants, ha emfatitzat que l’objectiu principal és "col·laborar per fer els habitatges" per a famílies en situació de pobresa extrema, però també perquè els agrada caminar.

Tots els beneficis de les cinc caminades seran destinats al projecte assignat per la Fundació de la construcció d'una colònia d'habitatges amb infraestructures bàsiques per a 33 famílies d'Anantapur, a l'Índia.






Maite Fortino

És una activitat en la qual també uneixes forces per fer un camí. És el que fem a la Fundació, ajuntar l'esforç de tots per aconseguir un objectiu a l'Índia.

Núria Vila

El motiu principal és col·laborar amb la Fundació per fer habitatges per famílies amb pobresa rigorosa de l'Índia. També perquè ens agrada caminar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.