El Circ Universal planta la carpa per primer cop a Sant Cugat

Les funcions, disponibles del 7 al 23 de maig, combinen circ tradicional amb hologrames

Societat

Publicat el 8/mai/21 per Sara Bella

El Circ Universal, amb gairebé 100 anys d'història, ha plantat, per primera vegada, la seva carpa a Sant Cugat del Vallès. Del 7 al 23 de maig els santcugatencs podran assistir, al Parc de l'Arborètum, a l'espectacle Etheria, que combina el circ tradicional amb la tecnologia 3D. Trapecistes, malabaristes, acròbates i pallassos comparteixen pista, en aquest circ, amb tota mena d'animals en holograma 3D.

Segons ha explicat la directora del Circ Universal, Loredana Marton, s'han adaptat per complir les mesures anti-Covid al 100%. "Tenim dispensadors de gel, mascaretes obligatòries, distància de seguretat a la graderia i dels 600 seients que hi ha normalment, només n'ocupem el 50%", ha assegurat la directora.




DECLARACIONS

Loredana Marton

Trapecistes, malabaristes, acròbates, pallassos, animals en holograma 3D i llancem un missatge per aturar l'escalfament global i perquè els nens entenguin que ja no hi ha circs amb animals. Si volen veure animals, a la nostra pista podran veure 'animals de llums', com els anomenem nosaltres, que són animals amb hologrames 3D.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Loredana Marton

Les mesures Covid les complim al 100%. Tenim dispensors de gel, mascaretes obligatòries, distància de seguretat a la graderia, deixem files lliures i dels 600 seients que hi ha normalment, només n'ocupem el 50%, que són 300.

Your browser doesn’t support HTML5 audio