[Fotogaleria] Així ha viscut Sant Cugat aquest Nadal atípic

Cugat Mèdia fa un recull de les fotografies més representatives d'aquestes festes nadalenques


  • Comparteix:

Sant Cugat ha viscut un dels Nadals més atípics a causa de la pandèmia. Les restriccions per frenar la propagació de la Covid-19 han marcat el programa d'activitats d'enguany que, així i tot, ha ofert prop de 300 propostes repartides per tots els barris de la ciutat. L'encesa de llums donava el tret de sortida a unes festes nadalenques diferents, però que han inundat els carrers de màgia i il·lusions. Les fires d'artesania, el Quinto de Nadal i el Campament Reial han sigut algunes de les activitats més destacades d'aquestes últimes setmanes.

Moltes de les activitats tradicionals de Nadal s'han adaptat a l'actual situació sanitària com, per exemple, el Pessebre Vivent que enguany ha agafat forma d'exposició de fotografies als Jardins del Monestir. Les Nadales al Carrer també s'han reinventat i s'han celebrat a la plaça de l'U d'Octubre sense ser itinerants i amb control d'accés, el Quinto de Nadal, una de les propostes que aglomera més participació, s'ha jugat a través de YouTube i la Fira de Nadal i la Fira de Reis s'han pogut instal·lar a Sant Cugat seguint les mesures sanitàries.

D'altra banda, però, la pandèmia ha obligat a suspendre cites com el tradicional 'Un Nadal amb Mr. Scrooge', l'Envelat de Nadal, el trenet de Nadal, la Cavalcada de Reis i les festes de Cap d'Any. Una altra de les novetats d'aquest Nadal havia de ser l'adaptació de la peça teatral 'Pedra i Sang', amb una única funció al Teatre-Auditori, però un positiu de Covid a l'equip ha obligat a ajornar-lo fins al 12 de gener.

Tot i que els més menuts no han pogut gaudir de les diverses cavalcades que recorren els carrers dels barris de Sant Cugat, l'Ajuntament ha organitzat una alternativa per no perdre una de les visites més esperades de Nadal. Els Reis Mags han arribat a Sant Cugat aquest dimarts i l'alcaldessa, Mireia Ingla, els ha cedit la clau del municipi perquè Ses Majestats poguessin deixar els regals a totes les llars. Però la rebuda ha tingut lloc en petit comitè, al Claustre del Monestir, on fins aquest mateix dimarts s'ha instal·lat un Campament Reial perquè els infants deixessin les seves cartes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.