Els sindicats d'estudiants de la UAB ocupen el rectorat

Volen pressionar el nou rector a acceptar unes demandes relacionades amb temes avaluatius


  • Comparteix:

Un moment de l'ocupació del rectorat de la UAB / Foto: V.C.

Un moment de l'ocupació del rectorat de la UAB / Foto: V.C.

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) de la UAB, han entrat aquest matí al rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona amb l'objectiu de paralitzar-ne l’activitat, i s'hi han estat tot el dia. L'ocupació busca forçar al nou rector, Javier Lafuente, a acceptar les millores que reclamen, com la flexibilització dels terminis d’entrega, el dret a optar a una sola convocatòria o eliminar criteris per a presentar-se a les proves d’avaluació.

Els representants dels alumnes s'han reunit amb deganats durant les últimes setmanes i també han mantingut converses amb el rectorat i, tot i arribar a certs consensos en algunes mesures menors, els sindicats no estan satisfets i per això han optat per a la pressió al rectorat. El passat dijous ja es va fer una manifestació per tota la universitat, la qual va acabar al rectorat sense major incidència i avui és quan aquestes protestes han anat a més. La portaveu del SEPC Cristina Cambó ha explicat a Cugat Mèdia que "ara és el moment de fer pressió per a aconseguir les millores a causa de la conjuntura de la covid-19 i la proximitat de l'avaluació final del primer semestre".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.