Ferrocarrils incrementa el servei a partir de dimarts però desaconsella viatjar en cas que sigui possible

FGC s'adapta als nous requeriments del confinament i el servei en hora punta serà del 60% i del 40% la resta de la jornada


Temes relacionats

Acaba la gratuïtat del transport públic ( 9/abr/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: FGC

Imatge d'arxiu / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) adaptarà a partir de dimarts la seva oferta a les línies metropolitanes atenent als requeriments de mobilitat del Govern en el marc de l'episodi de coronavirus. Així, la línia Barcelona-Vallès ajustarà les seves freqüències tenint en compte la demanda esperada i les hores punta i les hores vall. De set a nou del matí, passaran quatre trens cada hora i en cada sentit a la S1 Barcelona-Terrassa i a la S2 Barcelona-Sabadell. Durant la resta del dia, el servei es veurà reduït a tres trens cada hora i sentit.

Tot i aquestes modificacions, FGC desaconsella viatjar excepte per raons inajornables i recomana als clients que es vegin obligats a desplaçar-se que s'informin sobre les possibles afectacions al servei a través dels missatges de megafonia d'estacions i d'interior de tren, que consultin les vitrines informatives, el web www.fgc.cat i l'app d'FGC. A més, l'empresa també recomana evitar l'ús del transport públic en hora punta en cas que sigui possible.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.