ESCOLTA-HO
Als micròfons de la 91.5, entre els tres, han confeccionat un menú que és el següent: des de Teca Sabat, han proposat aperitius per a compartir, que és el que està més de moda. Broquetes, coques salades, com la de salmó fumat, caixes de canapès ja preparades per a posar a la taula. Alguns dels més venuts, ha explicat López, són les torradetes d'ou de guatlla i el canapè de foie.
La recepta del plat fort l'ha explicat Sílvia Soto i es tracta també d'uns canelons adaptats als nous temps: es poden fer més ràpids i es poden deixar preparats per a l'últim toc de gratinat. Els canalons són de bolets, foie i confit d'ànec amb una falsa beixamel de parmesà. Es faran servir vuit làmines de pràctiques de lasanya perquè són el doble de grans que les dels canalons i ens estalviarà feina. Per a continuar amb el plat, la recepta sencera la podeu trobar al podcast.
Si encara queda espai a l'estómac, el pastisser ha posat sobre la taula les postres. La Sabat té com a producte estrella els polvorons, recepta del pare fundador i els torrons de disseny, que són els que es venen més.
El menú vegà per Nadal
Ara ve Nadal però no tothom vol matar el gall i l'opció vegana, cada vegada més, és una realitat. Les persones que escullen aquesta alimentació no haurien de quedar relegades dels àpats nadalencs. Per això, a l'espai de 'Gat i gos' s'han parlat d'opcions per cuinar a aquestes festes. D'aperitiu, es poden preparar croquetes de bolets o de verdures, també uns pebrots farcits o una coca d'escalivada. El plat principal, en lloc d'escudella, un caldo de verdures amb pilotes d'heura o de soja texturitzada. El podcast sencer es troba a l'apartat 'declaracions'.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.