Canvis a FGC per les festes de Nadal

Entre el 24 de desembre i el 7 de gener els horaris del servei de trens es modifiquen


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: FGC

Imatge d'arxiu / Foto: FGC

El servei d'FGC s'adapta a les festes de Nadal i canvia els horaris i les freqüències. A partir del 24 de desembre i fins al 7 de gener, els trens circularan amb el servei previst durant les dates festives. Així, la vigília de Nadal el servei de trens finalitzarà a les onze de la nit a totes les línies, el dia de Nadal els trens circularan fins a les dues i el de Sant Esteve fins a mitjanit. Durant la nit de Cap d'Any, un any més hi haurà servei ininterromput per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

El servei d'FGC durant les festes de Nadal
  • La vigília de Nadal, fins a les onze de la nit.
  • Nadal, fins a les dues de la matinada.
  • Sant Esteve, fins a mitjanit

  • Servei ininterromput la nit de Cap d’Any
    Com és habitual, FGC oferirà servei ininterromput la nit de Cap d’Any. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

    A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

    Al web d'FGC, a l'aplicació per a mòbils i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al 012, es pot consultar els detalls del servei durant el Nadal.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.