La Nit d'esport i rumba, principal activitat esportiva del segons dia de Festa Major

Dani Pubil amenitzarà la Nit d'esport i rumba pels World Games Sant Cugat / Foto: Foto: Facebook Dani Pubil

Societat

Publicat el 29/jun/18 per Pau Vázquez

La Nit d'esport i rumba pels World Games Sant Cugat encapçala les activitats esportives d'aquesta jornada de Festa Major. La Federació Catalana de Paralítics Cerebrals organitza la projecció del documental 'De cap a peus' dedicat a la paràlisi cerebral i l'esport en el marc dels World Games Sant Cugat. Aquesta i més activitats esportives completen el segon dia de festa grossa a la ciutat.

08.00 - 20.00 - Campionat d'Espanya d'F3A d'aeromodelisme i radiocontrol al camp de vol de Can Graells.

17.00 - 02.00 - El parc de Can Vernet acull la 4a edició del Torneig de Volei Platja organitzat pel Club Voleibol Sant Cugat.

17.30 - 22.00 - La 17a Festa de l'Esport al Carrer arriba al parc de Can Vernet.

17.30 - 22.00 - Activitats a la DesPlaça Jove amb un minitorneig d'handbol, un concurs 'freestyle' amb pilota i la DesParta Jove, les proves espartanes al parc de Ramon Barnils.

21.00 - 00.00 - La Trobada Jove d'Esport porta a la ZEM Jaume Tubau tornejos de 'bubble football', americana de pàdel i tennis taula i orientació nocturna.

22.30 - Nit d'esport i rumba pels World Games Sant Cugat a la plaça del Coll amb la projecció del documental 'De cap a peus' dedicat a la paràlisi cerebral i l'esport.