La Plataforma de Jubilats i Pensionistes protestarà aquest dijous a Barcelona pel sistema de pensions

La Plataforma de Jubilats i Pensionistes, aquest dilluns al ple municipal

Societat

Publicat el 21/feb/18 per Sergio Morales

La Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Sant Cugat i el grup Joves Jubilats de la Floresta, amb més de 100 assistents, participaran a la manifestació d'aquest dijous a plaça de Catalunya per protestar contra l'increment d'un 0,25% en les pensions. Es tracta d'una pujada anunciada pel consell de ministres espanyol a finals de l'any passat que els col·lectius participants de la mobilització consideren insuficient. Des de Sant Cugat, la plataforma ha convocat els pensionistes de la ciutat a dos quarts de deu del matí a la plaça de Lluís Millet i també a l'estació de la Floresta per anar junts en tren a Barcelona.

El responsable de Comunicació de la Plataforma de Jubilats i Pensionistes, Juan Merino, ha subratllat la importància de la protesta d'aquest dijous.

Juan Merino

És una manifestació que serà bastant forta. A més, els pensionistes de la ciutat hem posat Sant Cugat al mapa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entitat, que està tramitant la seva constitució legal, va presentar-se en societat aquest dilluns al ple, que aquell mateix dia va acordar instar el govern espanyol a garantir el sistema de pensions i la seva dignitat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, va expressar el suport municipal al col·lectiu.