Últimes setmanes per participar al concurs Petits Talents


  • Comparteix:

El concurs Petits Talents forma part del Festival Petits Camaleons

El concurs Petits Talents forma part del Festival Petits Camaleons

Últimes setmanes per inscriure's a la 5a edició del concurs musical Petits Talents per donar a infants i joves de tres a 16 anys l'oportunitat de mostrar les seves habilitats musicals al festival Petits Camaleons. El termini de presentació acaba el 14 de setembre al punt de la mitjanit i els interessats han d'enviar la seva actuació en un vídeo de dos minuts de durada màxima a l'adreça petitstalents@cugat.cat a través del sistema WeTransfer.

Què haig de fer per participar-hi?
T'has de gravar en vídeo i enviar-ho a través de la plataforma Wetransfer al correu petitstalents@cugat.cat. A més, cal adjuntar l'autorització de menors (cessió de drets d’imatge per a la publicació a Cugat.cat a través de tots els seus mitjans i al DVD de venda a la botiga) escanejada quan els pares / tutors legals l'hagin complimentat i signat.

Un cop finalitzat el termini de participació, s'obrirà la votació popular a Blogs.cugat.cat/petitstalents/. Les dues propostes més votades passaran automàticament a formar part de les actuacions del Petits Talents al Petits Camaleons. Posteriorment, un jurat professional seleccionarà dues propostes musicals més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.