El Senglar Cultural posa en marxa el concurs de cartells per a la Festa Major de la Floresta

Les Olimpiades Bandarres seran de nou un dels principals atractius

Societat

Publicat el 13/abr/17 per Albert Prat

El Senglar Cultural ha posat en marxa el concurs de cartells per a la Festa Major de la Floresta, que se celebrarà del 14 al 23 de juliol. L'entitat ha decidit enguany avançar la convocatòria d'aquest concurs per donar més temps als candidats a presentar més propostes. Les iniciatives, amb tema i tècnica lliures, s'han de presentar abans de l'1 de juny al Casino de la Floresta. Els guanyadors s'enduran 100 euros i una còpia de la cartelleria.

El format dels cartells ha de ser DIN A3 vertical enganxat sobre un cartró i amb espai inferior per afegir logos. L'únic requisit dels cartells és que hi hagi escrit 'Festa Major de la Floresta' i les dates. El membre d'El Senglar Cultural Xavi Tercero ha explicat que aquest any han volgut fer més participatiu el concurs.

Xavi Tercero

Aquest any esperem més: ho estem difonent per xarxes i altres vies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entitat ha fet aquest dimarts la primera reunió per començar a definir com serà la festa grossa del districte, que mantindrà el programa habitual, tot i que les entitats interessades a organitzar qualsevol mena d'activitat encara tenen les portes obertes.