Les Planes es vesteixen de gala aquest cap de setmana per celebrar la Festa Major

Detall del cartell de la festa major de les Planes

Societat

Publicat el 9/set/16 per Hada Macià

La Festa Major de les Planes ofereix aquest cap de setmana activitats per a tots els gustos amb el pregó de la coordinadora del Casal, Núria Camps, com a plat fort d'aquest divendres. Fins diumenge, el districte es dividirà en dos colors, verd i vermell, que competiran per ser els campions de la Festa Major 2016.

Divendres, 9 de setembre
L'activitat que encapçalarà el segon dia de les festes serà un torneig de Play Station Fifa. La competició començarà a les sis de la tarda i es farà a l'Espai e(co) de les Planes.

A dos quarts de vuit del vespre, hi haurà la missa de la Mare de Déu al Casal del Pi de Can Borrull i, a dos quarts de nou, la cercavila amb la Banda i els Gegants de les Planes, que anirà de la Font d'en Colom fins a la plaça Coll de la Creu d'en Blau.

El pregó de Festa Major es farà a les nou a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau i a dos quarts de deu començarà el sopar amb carmanyola, que serà al mateix lloc.

A les deu i a les onze de la nit, es podrà gaudir, respectivament, de l'activitat Les Planes Talent, un concurs de talents on els participants podran sorprendre els veïns del barri, i d'Humor Amarillo, un joc d'equips de sis persones

Per acabar el dia, l'orquestra de música balcànica Fanfarrai actuarà a l'espai Pere Grau a les dues de la matinada.