El japonès Dakidaya obrirà portes al setembre i oferirà esdeveniments gastronòmics

Imatge corporativa del restaurant

Societat

Publicat el 20/jul/16 per Paula Casadeús

El restaurant japonès Dakidaya obrirà les portes a Sant Cugat aquest setembre. L'associació Dakidaya, que oferia esdeveniments gastronòmics de degustació a casa del xef Roger Edo, es transformarà d'aquest manera en restaurant per tenir servei de cuina diari, a més de trobades gastronòmiques cada setmana.

La iniciativa de Dakidaya va nèixer al 2013 i ha arribat a tenir més de 1.000 socis. Arran del seu èxit, el president de l'associació i ara propietari del restaurant, el mateix Edo, ha decidit obrir el local al carrer de Sabadell per arribar a més públic.

El restaurant acollirà cada setmana els esdeveniments gastronòmics i cada dia, de dos quarts de dues a dos quarts de quatre i de dos quarts de nou a dos quarts de dotze, es podrà menjar a la carta. Edo ha avançat a Cugat.cat l'objectiu i els reptes de Dakidaya.

Roger Edo

És arribar a molta més gent a part dels socis perquè era bastant fàcil omplir els esdeveniments de Dakidaya cada setmana. Ara la idea és obrir cada dia i que pugui venir molta gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Edo ha explicat l'oferta gastronòmica.

Roger Edo

Mantindrem la cuina que fèiem a l'associació, el concepte i un preu bastant atractiu. La cuina és de base japonesa amb tocs de fusió amb cuina mediterrània.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest moment, els responsables de Dakidaya estan treballant en la reforma del local que acollirà el restaurant per tenir-ho tot a punt al setembre.