La Taverna de Cal Temerari celebra un primer any 'sorprenentment positiu'
Publicat el 12/jun/16 per Albert Prat
La Taverna de Cal Temerari ha celebrat aquest diumenge el primer aniversari amb una festa on s'han degustat les especialitats de la casa amb algunes novetats per a l'ocasió. L'establiment arriba als dotze mesos de vida amb una valoració 'sorprenentment positiva' per part dels responsables, que destaquen la bona acollida del públic i l'adaptació que han fet, ja que mai havien treballat en hostaleria.
Bunyols de bacallà, croquetes especials, hummus i pebrots del Padrón han estat algunes de les propostes que habituals del local i curiosos han tastat des del migdia fins a la nit a la celebració. Un tast de cerveses artesanes, una porra sobre quantes croquetes s'han venut en aquest primer any, unes 12.700, i un concert de dos dels integrants del grup Pubilles Ninja han completat la jornada.
Tot plegat, per celebrar un primer any que ha funcionat molt bé, com ha destacat un dels cuiners de l'espai, Ignasi Bea.
Ignasi Bea
Quan vam començar, vam parlar amb persones que tenien locals similars. Ens havien dit que estaríem un any sense cobrar, que costaria. La veritat és que no pot ser millor la valoració, vam començar cinc i ara som set i tots vivim d'això.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Bea també ha subratllat els avantatges d'haver-se constituït en cooperativa per afrontar el projecte, que ha aconseguit una gran varietat de clientela.
Ignasi Bea
De cara enfora a vegades determinades opcions estan estigmatitzades, però la gent venint veu que som gent normal i que poden menjar un bon menú independentment del que pensin. No vénen només joves.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
Segons Bea, la Taverna també serveix com a punt de trobada de totes les persones que passen per Cal Temerari i ha estat una ajuda per teixir relacions socials al casal.