El PSC també rebutja la instal·lació de l'abocador a Can Fatjó dels Aurons

Villaseñor s'ha mostrat contrari a l'abocador planejat a Can Fatjó dels Aurons

Política

Publicat el 16/mar/11 per Jon Sindreu

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, es manifesta en contra de la instal·lació de l'abocador de residus d'ecoparcs a la zona de Can Fatjó dels Aurons, a causa de la proximitat a la ciutat i els problemes de males olors que suposaria. El candidat a l'alcaldia ha comparat aquest cas amb el de la pedrera Berta i ha reclamat a la Generalitat que elabori un mapa actualitzat d'abocadors.

Són declaracions a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

Nosaltres el que reclamem a la Generalitat és que faci la feina que no va fer en 20 anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Villaseñor ha assegurat que comprèn que les deixalles que genera la ciutat 'han d'anar a parar a algun lloc', però ha denunciat que pel que fa a l'abocament de residus el govern 'no té ni pla A, ni pla B ni pla C'. També ha explicat que es va reunir aquest dimecres amb membres de la Plataforma contra l'abocador a Can Fatjó per escoltar les seves demandes. Tot i això, el primer secretari socialista ha reivindicat la inversió 'milionària' feta per l'anterior govern de la Generalitat a l'abocador de Vacarisses.

Pel que fa pròpiament a reomplir la pedrera Berta amb residus urbans, Villaseñor ha mostrat una posició cautelosa i ha explicat que l'aqüífer que hi ha per sota fa necessari esperar els informes tècnics.