Gausa: 'Menéndez no és el candidat de la direcció nacional del PSC'

Salvador Gausa, en imatge d'arxiu

Política

Publicat el 21/gen/11 per Josep Gimeno

El portaveu i últim candidat del PSC a l'alcaldia, Salvador Gausa, dóna suport a Jordi Menéndez en les primàries socialistes. Gausa, que comparteix grup municipal amb l'altre candidat, Ferran Villaseñor, nega que Menéndez sigui l'aspirant de la direcció nacional del partit.

Segons el portaveu del PSC, Menéndez és, per 'capacitat intel·lectual' i 'coneixement de la política', el millor candidat per competir amb CiU, la primera força de la ciutat. Gausa també subratlla que Menéndez compta amb un 'ampli suport' de la militància santcugatenca, cosa que desmenteix que sigui el candidat de la direcció nacional del PSC. Ho ha dit a Cugat.cat.

Salvador Gausa

Menéndez té un gran suport a l'agrupació local. Serà el candidat de Sant Cugat perquè aquí es decidirà el cap de llista.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit, Gausa ha subratllat que el fet que tots els regidors del PSC, excepte el mateix Villaseñor, estiguin al cantó de Menéndez demostra l'arrelament d'aquesta candidatura a la ciutat.

Preguntat per si és injust que Villaseñor no encapçali la candidatura després de liderar durant anys l'agrupació local, Gausa ha recordat que la resta de regidors també ha trepitjat carrer aquest mandat.

Salvador Gausa

En política, s'ha de treballar amb independència del premi. Tots hem treballat al carrer. Tots hem contribuït al projecte del PSC.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Segons Gausa, les primàries han de servir per parlar de projectes i idees de cara, sobretot, a afrontar les conseqüències de la crisi.