Conesa resta prudent, però no tanca la porta a la successió de Recoder

Una imatge d'arxiu de Mercè Conesa i l'alcalde

Política

Publicat el 26/jul/10 per Damià Bonmatí

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, es posarà a disposició del partit per assumir qualsevol responsabilitat de cara a les eleccions municipals. Malgrat la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, al número 8 de les llistes de Convergència i Unió (CiU) al Parlament, Conesa demana prudència i ha remarcat que encara queda temps per a la cita electoral del municipi.

Conesa es mostra, per sobre de tot, prudent. La tinenta d'alcalde de Territori es reafirma en el projecte liderat per Lluís Recoder i ha mostrat la seva intenció de continuar formant-ne part a llarg termini. Segons Conesa, el model engegat té unes bases sòlides que permeten continuar el projecte. De cara a les properes eleccions municipals, la tinenta d'alcalde assegura que estarà a disposició del partit per assumir el càrrec que pertoqui. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Sóc a disposició del partit i, si el partit em demana qualsevol responsabilitat, em tindrà per accedir-hi. Però és molt aviat encara.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La tinenta d'alcalde de Territori ha subratllat que encara queda temps per a les municipals i que, ara mateix, el màxim repte de la federació nacionalista és arribar al govern de la Generalitat. La presència de tres membres del govern local, inclòs l'alcalde, a les llistes de CiU al Parlament possibilitarà exportar l'essència del model santcugatenc a nivell català. Així ho ha defensat Conesa.

Mercè Conesa

La presència de la manera de fer a Sant Cugat implica una voluntat de fer una sèrie de canvis en la política parlamentària. Podem reduir distàncies amb la ciutadania.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'alcalde, Lluís Recoder, ocupa el número 8 de la llista de CiU al Parlament aprovada aquest dissabte. De la seva banda, el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ostenta la 22a plaça i la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, el número 43.

Mercè Conesa, llicenciada en Dret i militant de Convergència Democràtica de Catalunya, ocupa el càrrec de tinenta d'alcalde de Territori des del 2003. Amb anterioritat, havia estat responsable de polítiques socials i serveis interns a l'Ajuntament.