Turu assegura que la Policia Local multa vehicles a diverses zones del municipi, i reitera que ho ha de fer a l'àrea verda

Imatge d'arxiu de Montserrat Turu al plató de Cugat tv

Política

Publicat el 17/feb/10 per Anna Bernadó

La presidenta de l'EMD de Valldoreix assegura que la Policia Local multa els conductors que aparquen de forma irregular a les places restringides de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer i a l'aparcament del CAP del territori. D'aquesta manera, Montserrat Turu contradiu el regidor de Seguretat Ciutadana, que afirma que els agents no fan aquesta tasca a cap zona de la ciutat. Turu reitera que és feina del cos policial sancionar els conductors que aparquen sense autorització a la zona verda de l'estació de Valldoreix.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, assegurava diumenge que controlar l'aparcament a la zona verda de Valldoreix no és una prioritat per a la Policia Local. Martorell responia així les declaracions de la presidenta de l'EMD, que critica que la policia municipal no multi els conductors que hi aparquen de forma irregular.

Montserrat Turu considera que Martorell 'obvia' la decisió presa per la junta de veïns del territori d'implantar l'àrea verda de forma gratuïta i afirma que l'EMD 'ja paga al consistori 500.000 euros a l'any en concepte dels serveis de la Policia Local' al territori. Turu creu que les afirmacions de Martorell són 'una manca de respecte institucional' de l'Ajuntament a l'EMD i una 'presa de pèl' pels veïns que han fet gestions per obtenir els permisos de l'àrea verda. Són declaracions a Cugat.cat.

Montserrat Turu

Denota la manca de respecte institucional de l'Ajuntament i és una presa de pèl pels veïns.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Martorell afirmava també que els agents no fan aquesta feina a cap zona de Sant Cugat i que hi ha altres maneres de controlar les zones d'aparcament restringit. Turu ha titllat de 'falta a la veritat' aquestes declaracions, ja que assegura que sí que duen a terme aquestes tasques en algunes zones de Valldoreix. L'escoltem.

Montserrat Turu

La Policia Local fa les denúncies pertinents a les zones de càrrega i descàrrega de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer i a l'aparcament del CAP.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Turu ha explicat que ha intentat reunir-se amb l'alcalde, Lluís Recoder, des del mes de juliol per tractar aquesta qüestió i que no ho ha aconseguit.