
Imatge renderitzada de com serà la futura biblioteca / Foto: Ajuntament de Sant Cugat
Escolta-ho
Pel que fa a les millores en seguretat i accessibilitat, s'ha augmentat el volum del dipòsit d'aigua per a sistemes contra incendis per garantir la simultaneïtat entre ruixadors i BIE (Boca d'incendi equipada). A més, s'afegeix un sistema automàtic d'extinció per als recorreguts crítics. Per altra banda, es fa una revisió completa en les rampes i els banys, i s'afegeixen itineraris accessibles i un punt d'atenció adaptat.
En termes de confort i funcionalitat, el projecte preveu temps de reverberació ajustats a cada espai per millorar el confort sonor, amb valors que oscil·len entre 35 i 50 decibels segons la zona. També s'han implementat sistemes d’il·luminació flexibles que permeten redistribuir el mobiliari sense comprometre el confort lumínic, entre d'altres.
Ajustos en el sistema de reg i la instal·lació de bancs per a persones amb mobilitat reduïda són altres canvis que també s'han inclòs en el nou projecte.
Crítiques de l'oposició per la informació rebuda
Durant el debat d'aquest punt al ple municipal d'aquest dilluns, els partits de l'oposició han criticat el govern per no ser "transparents" a l'hora d'explicar el nou projecte. A més, han reclamat un pla d'equipaments abans de dedicar-se a fer "macro anuncis" i "vendre fum".Des del govern, el regidor d'Urbanisme, Àngel Pedrós, ha defensat que es tracta d'un projecte arquitectònic "molt potent" i que s'hi han introduït canvis per "buscar l'excel·lència". "És un equipament transversal que fa model de ciutat", ha dit.
Tot i les crítiques de l'oposició, el punt s'ha aprovat amb els vots del govern (Junts i ERC), el PSC i En Comú Podem, l'abstenció de PP i Vox i el vot en contra de la CUP.
CONSULTA AQUÍ LA DOCUMENTACIÓ DEL PLE