Acció de la CUP contra la prohibició de jugar a pilota a Octavià

El partit ha enganxat cartells que proclamen que "les places són per jugar-hi"

El cartell de la CUP s'ha enganxat sobre el que indicava la prohibició de jugar a pilota a Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat avui, a les 16:04 per Sergio Morales

Els plafons que indiquen que està prohibit jugar a pilota a la plaça d'Octavià han aparegut aquest dissabte tapats. La CUP ha dut a terme una acció de protesta contra aquesta restricció, enganxant-hi uns cartells que reclamen que 'les places són per jugar-hi'.

"Entenem que és un pas més cap a la privatització de l'espai públic", ha dit en declaracions a Cugat Mèdia el militant de l'assemblea de la CUP Àlex Rosell. Es queixa que "mai ningú ha posat el crit al cel per la invasió de terrasses de bars, que també dificulten el pas". "Ara sembla que uns nens jugant a pilota són un problema", ha apuntat el cupaire.

L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha criticat l'acció dels cupaires amb una publicació a les xarxes socials: "Moltes gràcies per embrutar l'espai i mobiliari públic, tota la ciutadania que rep cops de pilota us ho agrairà molt". I la CUP li ha respost també a les xarxes: "Moltes gràcies per defensar l'espai públic, segur que els infants que volen jugar a pilota us ho agraeixen".

A l'esquerra, la queixa de l'alcalde; a la dreta, la resposta de la CUP / Foto: Captures d'Instagram


Els grups municipals de Sant Cugat ja van prendre partit sobre aquesta situació a la tertúlia de Cugat Mèdia. Aquest mitjà, a més, ha copsat l'opinió de la ciutadania que passa per Octavià.