Els increments retributius per al govern i el personal de l'EMD, a debat a la junta de veïns

L'única moció presentada és de Vox i proposa estudiar les llicències urbanístiques pendents de resolució

Imatge d'arxiu de la junta de veïns de juliol / Foto: Cugat Mèdia

Política

Publicat dimarts per Sergio Morales

L'EMD de Valldoreix celebra aquest dijous la primera junta de veïns del curs. Entre els punts que s'hi debatran hi ha les propostes per augmentar un 2% la retribució dels membres de l'equip de govern i del personal de l'administració. És una mesura recollida pel reial decret de juny de 2024 que prorroga les mesures per fer front a les conseqüències econòmiques de les guerres d'Ucraïna i Orient Pròxim.

La sessió plenària comença a les 18 h a la sala de plens de la Casa de la Vila i es pot seguir en directe al canal de Youtube de l'EMD. A les 17 h tindrà lloc l'audiència pública.



També en matèria econòmica, el govern, amb minoria, posarà sobre la taula la 13a modificació pressupostària sobre els comptes prorrogats de 2023. Es tracta d'un moviment de 31.849 euros que s'afegiran a la partida del contracte de serveis tècnics. Són uns diners que s'extreuen de part de les partides del contracte servei programa gestor d'expedients i del rènting de fotocopiadores.

En aquesta ocasió, només hi ha una moció prevista. És un text de Vox que reclama estudiar les llicències urbanístiques pendents de resolució i que proposa crear una comissió amb els portaveus dels grups municipals per escurçar els terminis. La moció, a més, posa sobre la taula la possibilitat d'externalitzar el servei.

CONSULTA AQUÍ L'ORDRE DEL DIA