Diana Riba i Raül Romeva, al costat de la candidatura de Junqueras per liderar ERC

Els santcugatencs participaran al setembre en l'acte de presentació de la candidatura de l'expresident del partit


  • Comparteix:

Imatges d'arxiu dels santcugatencs Diana Riba i Raül Romeva / Foto: ACN

Imatges d'arxiu dels santcugatencs Diana Riba i Raül Romeva / Foto: ACN

La diputada al Parlament Europeu Diana Riba i l'exconseller i també exdiputat europeu Raül Romeva seran dues de les cares destacades en la presentació de la candidatura d'Oriol Junqueras per liderar ERC, que tindrà lloc el 21 de setembre a Olesa de Montserrat. Els santcugatencs participaran en el tret de sortida de la precampanya de cara al congrés del partit, previst per a la tardor.

La presentació es farà al teatre de La Passió on hi pretenen aplegar unes 1.500 persones. Segons el moviment, algunes de les persones promotores de la candidatura exposaran els eixos principals de la "proposta de renovació". Una proposta que, segons expliquen, neix de la feina iniciada pels grups de treball que es van crear en una reunió a Sant Vicenç dels Horts el 26 de juny. També assenyalen que és fruit d'un "procés d'escolta i de converses" que durant mesos l'expresident del partit i el seu equip han fet amb la militància arreu del país.

La candidatura destaca que les persones que intervindran en la presentació són militants que provenen d'espais polítics i territorials diversos i són un exemple de les veus que "aposten per un projecte que uneix renovació i experiència" i que aspira a liderar la nova etapa d'ERC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.