L'alcalde descarta incorporar-se a la llista electoral al Parlament

Josep Maria Vallès ho ha comunicat al secretari general de Junts per Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Josep Maria Vallès / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de Josep Maria Vallès / Foto: Ajuntament

L'alcalde Josep Maria Vallès ha comunicat a Junts per Catalunya que descarta incorporar-se a la llista electoral del partit, que es presentarà amb una coalició de partits sota el nom Junts+ Puigdemont per Catalunya. 'Sant Cugat requereix la meva total dedicació', ha afirmat Vallès en un comunicat enviat a la premsa, al qual recorda que aquest va ser el compromís que va adquirir a les eleccions municipals. Així ho ha fet arribar al secretari general del partit, Jordi Turull; tot i que creu que 'Sant Cugat ha de tenir representació al Parlament'. Junts per Catalunya celebrarà el proper dissabte 6 d'abril el Consell Nacional per aprovar les llistes definitives a les eleccions del 12 de maig.


Vallès també ha comunicat la seva decisió a les xarxes socials




Junts+ Puigdemont per Catalunya incorpora en coalició Junts per Catalunya, Joventut Republicana, Alternativa Verda, Reagrupament, Acció per la república, Estat Català, Moviment d’Esquerres de Catalunya i Demòcrates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.