Els regidors sortints s'acomiaden a l'últim ple del mandat

13 regidors no repetiran mandat a partir de dissabte quan es configuri el nou consistori

L'alcaldable del PSC, Pere Soler, ha estat un dels regidors que s'ha acomiadat / Foto: Raquel Pérez (Ajuntament)

Política

Publicat el 14/jun/23 per Pau Vázquez

'L'hora dels adeus' és un clàssic de la música popular catalana i una cançó que podria haver ressonat aquest dimecres a l'últim ple del mandat. La sessió, més enllà de servir per aprovar l'acta del plenari de maig, ha donat espai als regidors en funcions que anaven a llistes electorals, però que no han estat elegits a acomiadar-se. També s'han acomiadat els regidors que, tot i haver estat elegits, han renunciat a l'acta. Ha estat el cas de l'encara alcaldessa Mireia Ingla (ERC), Pere Soler (PSC), Eloi Rovira (Junts) i Oriol Sànchez (CUP). Aldo Ciprian, regidor portaveu en funcions de Ciutadans, que no ha obtingut representació al ple, ha preferit no pronunciar-se.

Escolta-ho



Què han dit els regidors sortints?

Mireia Ingla

Mireia Ingla

"Ha estat un honor i un privilegi ser l'alcaldessa de Sant Cugat. M'agradaria que aquesta ciutat es mantingui i continuï sent un referent, que continuï avançant i sigui una ciutat moderna del segle XXI. Davant l'entrada de Vox al ple, demano el compromís dels grups municipals a defensar els drets i llibertats que tant ens ha costat aconseguir. Demano que Vox no sigui un actor polític en les decisions que es prenguin al ple".


Pere Soler

Pere Soler

"Deixo una de les meves passions com és la política local. Agraeixo a tota la ciutadania que ens ha donat suport, hem tirat el partit endavant i hem consolidat els resultats. Aquesta etapa s'ha acabat abans del que jo voldria, però els mals resultats electorals feien insostenible que continués al capdavant de la formació. La meva vida política no s'acaba aquí, sóc un polític de quilòmetre zero i em seguireu trobant al carrer".


Eloi Rovira

Eloi Rovira

"Agraeixo a les alcaldesses Mercè Conesa i Carmela Fortuny la confiança que van dipositar en mi. També dono les gràcies al Josep Maria Vallès, el nou alcalde, per haver confiat en mi. Marxo content i satisfet d'haver aportat el meu gra de sorra. Ha estat un orgull poder formar part de la vida política de Sant Cugat".


Oriol Sànchez

Oriol Sànchez

"Ha sigut un any intens i he pogut veure de primera mà el funcionament d'aquesta casa. He tingut el plaer de compartir la voluntat de servei i de fer aquesta ciutat millor. Amb l'Ariadna Sierra i el Marco Simarro estic convençut que les idees que hem defensat per fer d'aquesta ciutat una ciutat de drets i per a tothom estaran ben defensades".