Sant Cugat s'adhereix a la Declaració sobre la interdependència entre salut i natura a Catalunya

Es tracta d'una estratègia comuna entre l'administració i les entitats per afavorir la interrelació entre salut i natura


  • Comparteix:

Imatge del bosc del Parc Natural de Collserola / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del bosc del Parc Natural de Collserola / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat per unanimitat l'adhesió a la declaració sobre interdependència entre salut i natura a Catalunya. Els principals objectius d'aquesta declaració, proposada pel membre del Consell de Ciutat, Carles Castell, són: promoure un model de salut basat en la prevenció; integrar la salut en els plans territorials i urbanístics; desplegar la prescripció de natura; conservar el patrimoni natural; millorar la infraestructura verda i blava i promoure'n l'ús i gestió per part de la ciutadania; i, per últim, incrementar la recerca i difusió dels beneficis que aporta la natura a la salut.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El regidor per la CUP-PC, Marco Simarro, ha presentat al ple la proposta i ha posat en valor el bon funcionament del Consell de Ciutat de Sant Cugat, "que promou l'aparició d'iniciatives com aquesta", segons ha dit.

Per la seva banda, la regidora per Ciutadans, Munia Fernández-Jordán, ha aprofitat el seu torn de paraula per expressar el compromís "ferm" del seu grup municipal en la defensa del medi ambient i per expressar la seva falta de confiança "en què aquesta proposta es tradueixi en mesures reals".

La regidora de Junts, Núria Fernàndez, d'altra banda, ha expressat l'acord del seu grup municipal amb la moció i ha recordat que "la nostra salut depèn de la salut dels ecosistemes de la Terra".




Munia Fernández-Jord

El nostre compromís en la defensa del medi ambient és ferma, però la nostra confiança en què això es tradueixi en mesures reals, no hi és

Núria Fernàndez

La nostra salut depèn de la salut dels ecosistemes de la Terra i dels llocs on vivim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.