La paritat de gènere en la programació de la Festa Major i del Teatre-Auditori, a debat al ple

La regidora de Junts Sandra Casat ha demanat com es treballa la paritat en les programacions culturals


  • Comparteix:

La regidora de Junts Sandra Casat ha reclamat, al torn de precs i preguntes del ple, els detalls sobre representació de gènere al programa de la Festa Major i, també, en el treball que es fa en aquest sentit quant a la programació del Teatre-Auditori. Li ha respost la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, que ha explicat que en la propera comissió informativa se sumarà aquesta informació. Quant al Teatre-Auditori, Madrona ha explicat que es fa una 'valoració crítica' quant a la paritat en el programa.

La polèmica ha esclatat quan Madrona ha explicat que al consell general de l'organisme del centre cultural, on s'aborda la gestió del Teatre-Auditori, el regidor de Junts Josep Maria Vallès "va fer una aportació un tant desencertada que, en el meu entendre, va posar en qüestió si el fet de programar dones podria implicar la reducció de la qualitat". El regidor Vallès, però, ho ha negat i ha aclarit que el que va dir és que "dins del mercat el que és difícil es trobar espectacles per a tot el públic".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.