Torre Negra, el control financer de l'Ajuntament i els plans de Turisme i de Cultura Popular, al ple de juny

La sessió plenària té lloc aquest dilluns a les 16 hores


  • Comparteix:

El Pi d'en Xandri / Foto: ACN

El Pi d'en Xandri / Foto: ACN

El ple de juny aborda aquest dilluns diversos aspectes del consistori com el control financer i diversos contractes que necessiten pròrrogues o modificacions. També es donarà compte a la sessió de les darreres sentències del ligiti per Torre Negra i es tramitaran tres plans específics. D'una banda, l'aprovació del Pla d'acció per a persones amb discapacitat, i de l'altra, el vistiplau definitiu del Pla estratègic de Turisme i l'aprovació inicial del Pla de cultura popular i tradicional d'arrel catalana. A més, els grups municipals eleven al ple la declaració de la Junta de Portaveus de rebuig a la construcció de murs a les fronteres i mocions sobre la defensa del sòl industrial, el seguiment de Torre Negra, la instal·lació de màquines de reciclatge d'envasos amb incentiu i la millora del manteniment d'escocells. La sessió, que es pot seguir en directe a través de Cugat Mèdia, té lloc aquest dilluns a les quatre de la tarda a l'ajuntament i a les set tindrà lloc l'audiència pública amb les preguntes de la ciutadania.

CONSULTA AQUÍ L'ORDRE DEL DIA

El ple també donarà compte de diversos informes de control financer de l'Ajuntament i organismes vinculats i debatrà la quarta modificació del pressupost municipal per aquest any. A més, s'adherirà al Codi de principis i conductes recomanables en la contractació pública de la Generalitat.

En l'àmbit de Serveis Urbans, Mobilitat i Transport; passen per la sessió diversos aspectes dels contractes de conservació i manteniment de les zones verdes, de la recollida d'algunes fraccions de residus, de subministrament de material elèctric per a la brigada, de gestió de les instal·lacions municipals d'aigües residuals, de manteniment de les instal·lacions contra incendis a les dependències municipals i d'alarmes dels edificicis municipals.

El plenari també abordarà l'aprovació del Pla d'acció per a persones amb discapacitat 2021-2024.

L'àrea de Desenvolupament Urbà porta a la sessió la modificació dels estatuts del Consorci del Parc Natural de Collserola i diverses sentències vinculades al litigi per Torre Negra..

El ple també haurpa de donar el vistiplau a l'aprovació definitiva del Pla estratègic de la cultura popular i tradicional d’arrel catalana i l'aprovació inicial del Pla estratègic de turisme de Sant Cugat 2021-2025, així com la derogació del reglament de creació i funcionament del Registre Municipal de Grups d'Interès.

Declaracions de la Junta de Portaveus i mocions dels grups municipals
  • Declaració de la Junta de Portaveus de rebuig a la construcció de murs a les fronteres i pel compromís amb la defensa del Dret Humà al lliure moviment de les persones.
  • Moció de Junts x Sant Cugat per a la defensa del sòl industrial.
  • Moció de Junts x Sant Cugat per a la constitució d’una Comissió de Seguiment de l’àmbit de Torre Negra.
  • Moció de Ciutadans per a la instal·lació de màquines de reciclatge d’envasos amb incentiu.
  • Moció de Ciutadans demanant la millora en el manteniment dels escocells i zones susceptibles de patir incendis forestals.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.