Fernández-Jordán (Cs) mantindrà l'acta de regidora fins a finals de mandat


Temes relacionats

Fernández-Jordán es compromet a treballar des del seu escó perquè hi hagi escoles bressol a les empreses (23/feb/18)


  • Comparteix:

Munia Fernández-Jordán / Foto: Cs

Munia Fernández-Jordán / Foto: Cs

La regidora i diputada al Parlament per Cs, Munia Fernández-Jordán, mantindrà l'acta a l'Ajuntament fins a finals de mandat, ha confirmat a Cugat.cat. Tot i que els estatuts del partit indiquen que no pot conservar les dues responsabilitats, una disposició del consell general de la formació fa una excepció amb la santcugatenca i regidors d'altres ajuntaments per 'la situació que viu el país'.

Això ha confirmat a Cugat.cat aquest dimecres en una entrevista, en què assegura el consell general de Cs acredita la incompatibilitat de càrrecs sempre que no hi hagi una situació 'd'excepcionalitat'.

La taronja també exposa que el fet que el grup municipal de Cs a Sant Cugat sigui un grup 'sòlid' ha estat un argument més per mantenir-la al ple.

Fernández-Jordán

Desfer un grup municipal que funciona no ho ha contemplat el consell general del partit. Treballaré des del Parlament per a la ciutat.


Fernández-Jordán va estrenar-se com a regidora el 2015 i com a diputada al Parlament, el gener passat, arran dels últims comicis catalans.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.