Cs reclama millores al barri de Volpelleres amb una moció

Aldo Ciprian i Sergio Blázquez

Política

Publicat el 2/nov/17 per Albert Prat

Cs presentarà al ple d'aquest mes una moció que reclama millores al barri de Volpelleres que millorin el 'dia a dia' dels habitants. Entre les mesures que demanen hi ha un caixer automàtic, exigir el compliment de les ordenances de les obres que s'estan fent al barri, neteja i tancament de solars i construir més 'pipicans' i parcs d'esbarjo per a gossos.

La formació assegura que es tracta de compromisos que l'Ajuntament ha pres amb els veïns, especialment el del caixer automàtic que, assenyalen, van prometre quan es va instal·lar el de Mira-sol. El regidor Sergio Blázquez ha explicat que no reclamen grans equipaments sinó millores en el dia a dia dels veïns del barri.

Sergio Blázquez

Portem mesures molt properes que són una deixadesa de funcions de l'Ajuntament. No demanem els grans equipaments, sinó relacionades amb el dia a dia que dóna una qualitat de vida.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El portaveu taronja, per la seva banda, ha lamentat també que l'Ajuntament estigui apostant per les grans superfícies enlloc del comerç de Volpelleres.