Ja es pot sol·licitar el vot per correu per a les eleccions del 27 de maig


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha fet públiques les normes per exercir el vot per correu en les eleccions municipals del 27 de maig. Poden fer ús d'aquesta modalitat les persones que estan absents del municipi però dins l'Estat, les que tenen problemes de mobilitat física i els residents que es trobin a l'estranger.

En tots els casos cal demanar la documentació necessària a qualsevol oficina de Correus abans del 17 de maig. Entre el 7 i 20 de maig, l'Oficina del Cens Electoral lliurarà la documentació a l'interessat. Els impressos s'hauran de presentar a l'oficina de Correus per a la seva certificació abans del 23 de maig.

En els casos de persones amb problemes de mobilitat física, també serà necessari un certificat mèdic oficial i una autorització notarial per poder delegar el vot.

Les persones que resideixen a l'estranger podran exercir el seu dret de vot sempre que estiguin registrats en el Cens de Residents Absents. En aquest cas, hauran de demanar la documentació necessària a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens i hauran de tramitar-la abans del 5 de maig.

Cal destacar que qui estigui a l'estranger el dia de les eleccions haurà d'haver solicitat la documentació prèviament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.