Nou sistema d'informació ciutadana a l'OAC


  • Comparteix:

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament compta des d'aquest dijous amb una pantalla de televisió que informa els ciutadans sobre temes relacionats amb la cultura, l'oci i els projectes de la ciutat. Aquest nou sistema, que també integra els titulars de les notícies de Ràdio Sant Cugat, té com a objectiu informar i entretenir les persones que esperen per fer alguna gestió a l'Ajuntament.

La iniciativa s'estendrà previsiblement a les altres oficines d'atenció ciutadana dels districtes, per tal d'informar el major nombre de persones sobre temes tan diversos, com projectes de la ciutat, xerrades d'interès i informació actualitzada de Ràdio Sant Cugat.

La regidora de comunicació, Marta Subirà, ha explicat que si aquest nou sistema d'informació funciona s'estendrà a altres districtes. Amb aquestes pantalles, l'Ajuntament vol informar la ciutadania mentre esperen per fer alguna gestió al consistori.

Marta Subirà

La idea és anar-ho estenent per la resta de districtes. Són pantalles que informen les persones mentre esperen a fer una gestió.


La pantalla, que de moment només es troba a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, passarà un període de prova. Si els santcugatencs reben amb bons ulls aquesta iniciativa, s'implantaren noves pantalles a altres oficines dels districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.