7 de cada 10 accions del Pla Local de Joventut s'ha dut a terme o s'estan elaborant


  • Comparteix:

El 70% d'accions del Pla Local de Joventut ja s'han dut a terme o bé es troben en fase d'elaboració. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, destaca que el pla ha comportat la millora en la gestió de les polítiques de joventut.

L'Ajuntament ha presentat l'edició impresa del Pla Local de Joventut aprovat per unanimitat en el ple municipal del febrer de 2006. El pla està format per 141 accions agrupades en 10 eixos.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, destaca el trencament que ha suposat l'aplicació d'aquest pla.

Toni Ramon

El Pla va suposar un trencament molt important amb les polítiques de joventut. El més important ha estat el canvi de mentalitat en la gestió.


Del total de 141 accions que inclou el pla, 46 ja han estat desenvolupades i 51 estan en la fase d'elaboració i disseny. Toni Ramon apunta que, durant aquest any, s'acabarà de configurar la part restant del pla, però que caldrà revisar i avaluar el pla a partir de l'any vinent .

Toni Ramon

Aquest pla ha de tirar endavant. Qui arribi a les eleccions municipals assumirà la part restant i a la vegada l'any 2008 tocarà fer una revisió i avaluació del document.


Entre les accions més destacades del pla, ressalten la potenciació del servei d'informació juvenil així com dels recursos dels districtes, la millora de les sales d'estudi i els punts d'accés a Internet. També hi destaquen el projecte fet realitat de la masia de Torre Blanca, la sala de concerts - procés que estarà iniciat en acabar el mandat - la dinamització de les activitats de lleure i el pla d'habitatge.

L'Ajuntament ha editat 600 exemplars del pla i també es podrà aconseguir en format pdf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.