Els Mossos d'Esquadra assumeixen el primer cas a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra ja han assumit el primer cas a la nostra ciutat. Es tracta d'un cas de violència de gènere derivat des de la policia local al cos nacional.

La consellera d'Interior, Montserrat Tura, ha valorat la primera jornada del desplegament a la comarca, amb 4 detencions més fetes a Terrassa, a Esplugues, Cornellà de Llobregat i Sabadell, a més d'un altre robatori a El Prat de Llobregat. Aquesta darrera, al igual que la detenció a Sant Cugat, han estat derivades des de la policial local.

Tura ha destacat, malgrat tot, la relativa tranquil·litat de les primeres hores del desplegament en relació al gran nombre d'habitants de la zona.

Montserrat Tura

A més d'aquestes quatre detencions, cal sumar la feta a Sant Cugat per raons de violència de gènere. Ha estat una nit de força activitat però tenint en compte les xifres d'habitants de la zona relativament tranquila.


A les àrees bàsiques policials de Sabadell, Terrassa, Cerdanyola i Rubí s'han desplegat 55 patrulles en el torn de nit i 32 patrulles en el torn de matí del dia 1 de novembre, fent un total 87 des de l'inici del desplegament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.