El pressupost municipal del 2007 destinarà 800.000 euros a urbanitzar carrers a les Planes


  • Comparteix:

L'Ajuntament destinarà 800.000 euros a urbanitzar els carrers i places de les Planes durant el 2007. Així consta en l'avantprojecte dels pressupostos municipals presentat pel tinent d'alcalde de Promoció Econòmica en un consell de districte extraordinari. L'oposició posa en dubte que la urbanització s'executi l'any vinent perquè no estan previstes les contribucions especials.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, ha explicat a les Planes l'esborrany de pressupostos municipals per al 2007 i ha detallat algunes partides territorialitzades. El document preveu un milió d'euros d'inversió al districte l'any vinent, repartits entre la partida de 200.000 euros de lliure disposició per part del consell de districte i 800.000 euros destinats a la urbanització de carrers i places.

Joly admet que la urbanització de les Planes era una qüestió pendent des de fa molt de temps i afirma que ara ja hi ha els recursos necessaris per tirar-la endavant.

Jordi Joly

Coneixem la necessitat de tirar endavant aquesta urbanització, que no és senzilla. Era important que hi hagués recursos i ja hi ha un milió d'euros.


L'oposició, en canvi, dubta que la urbanització de les Planes sigui una realitat l'any 2007 ja que el pressupost no preveu la corresponent partida d'ingressos a través de contribucions especials. La regidora del PSC Neus Sotomayor creu que el projecte continuarà acumulant retard.

Neus Sotomayor

És una bona notícia que hi hagi 800.000 euros destinats a la urbanització, però no està prevista la partida d'ingressos. Ens fa sospitar que tampoc s'urbanitzarà en 2007.


De la seva banda, l'Associació de Veïns i Propietaris de les Planes considera que els pressupostos del 2007 perpetuen un 'greuge comparatiu' respecte a altres zones del municipi. Una de les vocals de l'entitat, Agustina Alonso, qualifica els comptes municipals d'insuficients per al districte.

Agustina Alonso

Aquest pressupost no dóna cobertura a les necessitats del barri ni dóna resposta a les peticions dels veïns.


Pel que fa a la despesa ordinària, l'àrea de Serveis Urbans és l'única que aporta dades territorialitzades. A les Planes, una de les principals partides -317.000 euros- es destinarà a la gestió de la concessió de recollida de residus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.