La nova temporada de Ràdio Sant Cugat s'obre als joves, les famílies i els estrangers


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat inicia la temporada amb 14 programes nous. Espais d'informació juvenil com 'Generació 91.5', de salut i pedagogia com 'Pares i Nins' i fins i tot espais en anglès amb el programa de cap de setmana 'Hello Sant Cugat' pretenen ser el reflexe dels aspectes diferencials de la ciutat. L'aposta principal de la graella de l'emissora continuen sent els Serveis Informatius i els Esports.

Més d'una dotzena de programes nous conformen la graella de Ràdio Sant Cugat que s'estrena aquest dilluns. Un programa en llengua anglesa, el magazín 'Hello Sant Cugat', tractarà els temes locals de més interès tots els diumenges a la tarda. La infància i la pedagogia també seran presents a la nova graella de l'emissora amb el programa 'Pares i Nins', dissabtes al matí. Finalment, la informació juvenil tindrà un lloc destacat amb l'informatiu 'Generació 91.5', cada vespre.

El director de Ràdio Sant Cugat explica al magazín Ràdio Sant Cugat que la nova programació vol reflectir tots els aspectes diferencials de la ciutat. Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Sant Cugat és una ciutat de nens i joves i hem pensat que havíem de fer un esforç en aquest sentit.


La música, els viatges i la literatura també són presents a la nova grealla de l'emissora. 'La Cruïlla', amb Jéssica Sotodosos, buscarà l'acostament de músiques d'arreu del món a les tardes.

Aquesta temporada s'obre una nova franja després del magazín i abans de l'informatiu del migdia, amb espais temàtics de 12 a 1 com 'L'escapada', sobre viatges, i una tertúlia esportiva, 'Vermell i Negres', entre d'altres. Finalment, la literatura i les arts escèniques també tindran un espai destacat a 'Dos més un'.

Xavier Fornells subratlla que Ràdio Sant Cugat continua apostant fermament per una programació pròpia.

Xavier Fornells

Generalment les emissores locals connecten amb altres emissores. Nosaltres fem programació pròpia ja que és la manera de donar millor servei a la ciutat.


Els Serveis Informatius i els Esports continuen sent l'eix de la programació, així com l'entreteniment i la música. L'Informatiu Matí, a partir de les 6 de la matinada, continuarà despertant els santcugatencs cada dia i s'ampliarà als dissabtes. El magazín matinal Sant Cugat a Fons omplirà la franja de 8 a 12 del matí i renova continguts i seccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.