Sant Cugat s'acomiada de la Festa Major amb un bon balanç


  • Comparteix:

Desenes de milers de persones han omplert els espais públics de la ciutat durant quatre dies per gaudir de la Festa Major. L'alcalde, Lluís Recoder, ha afirmat que l'elevada participació és l'element característic del model de festa de Sant Cugat i ha destacat el civisme i l'absència d'incidències remarcables. Les activitats més massives han estat les Barraques, el Paga-li Joan i els concerts de nit.

Segons dades provisionals, Miquel Gil i La Troba Kung-Fú han aconseguit aplegar 2.000 persones cadascun en els seus concerts a la plaça d'Octavià. Unes 5.000 persones han enfortit la tradició del Paga-li Joan, la mateixa quantitat que ha assistit a les activitats d'Esport al Carrer. Les Barraques, de nou al Parc de la Pollancreda, han registrat 7.000 visites cada nit, incloent el públic del nou espai de la Plaça Jove, al costat de l'estació de Sant Cugat.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat que la participació és el tret distintiu de la Festa Major de Sant Cugat.

Lluís Recoder

La participació és un dels senyals d'identitat de la nostra Festa Major. Aquest és l'any en què ha sortit més gent al carrer.


Recoder ha defensat el model de Festa Major de la nostra ciutat, amb més de 200 activitats i la implicació d'una seixantena d'entitats. Enfront les crítiques per la manca de grups comercials al cartell musical, l'alcalde ha reiterat l'aposta per un model participatiu.

Lluís Recoder

Hi ha ciutats que opten per fer dos grans concerts, algun pagant, però nosaltres no ho concebem. Volem una festa oberta a tothom.


Recoder ha valorat molt positivament les novetats d'aquesta edició, com el canvi d'ubicació del castell de focs al Parc del Turó de Can Mates. L'alcalde també ha destacat l'obertura de nous espais, com la plaça de Can Quitèria i la plaça del Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.