L'Ajuntament denuncia l'Opencor per vendre alcohol a menors durant la Festa Major


  • Comparteix:

La Festa Major 2007 ha acabat sense incidències remarcables. Tot i així, l'Ajuntament ha denunciat l'establiment Opencor per vendre alcohol a menors durant els dies de festa. D'altra banda, la Comissió de Barraques ha declarat 'barraca 0'0' una entitat que venia begudes alcohòliques a menors.

Sant Cugat s'ha acomiadat de la Festa Major sense incidents destacats. L'alcalde, Lluís Recoder, ha lamentat però que el supermercat Opencor, situat al costat de l'espai de Barraques, vengués alcohol a menors durant la nit de divendres.

Recoder ha explicat que l'Ajuntament ja ha interposat una denúncia administrativa.

Lluís Recoder

No hi ha hagut incidents remarcables. Hem posat una denúncia administrativa contra un local comercial per vendre alcohol a menors.


A l'espai de Barraques tampoc no hi ha hagut cap problema important. El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, ha explicat que els cossos policials han actuat en tot moment de forma preventiva.

Xavier Martorell

Hi ha una presència policial que té la missió de que tothom gaudeixi de la festa. Intents d'inici de baralles hi ha hagut però res destacat.


D'altra banda, la Comissió de Barraques ha hagut de declarar una entitat 'barraca 0,0' després de detectar que venia alcohol a menors d'edat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.