Junts+ i Lliures per Europa fa una crida al jovent perquè es mobilitzi diumenge

Junts ha organitzat un acte amb el candidat jove Jaume Montes


  • Comparteix:

Jaume Montes, al centre, acompanyat dels membres locals de Junts / Foto: Cugat Mèdia

Jaume Montes, al centre, acompanyat dels membres locals de Junts / Foto: Cugat Mèdia

Junts+ i Lliures per Europa vol que el jovent de Sant Cugat digui la seva aquest diumenge en les eleccions europees. El candidat jove Jaume Montes ha assegurat que un 80% de les normatives que afecten la ciutadania es decideix a Europa i que cal una resposta a les urnes apostant per 'la llista que representarà els interessos de Catalunya al Parlament Europeu'. Montes ha fet aquesta crida en una atenció als mitjans a la carpa que Junts per Sant Cugat ha organitzat aquest dimecres a la plaça del Doctor Galtés.

Per a Montes, és necessari que hi hagi una llista "únicament sobirana i catalana" que alci la veu a Europa. I ha afirmat: "Els joves som present i futur i hem de parlar no només de politiques joves, com la remuneracio de les pràctiques laborals o la garantia juvenil, hem de parlar dl'altres temes com la immigració i la defensa del català a les institucions europeees".

La presidenta local de Junts, Marta Canas, ha subratllat que el jovent té molt a dir en aquests comicis, en la línia del que també ha expressat el cap local de la JNC i secretari d'organització de Junts, Àngel Segura. El santcugatenc ha aprofitat per situar la llista liderada per Toni Comín com l'opció necessària per defensar les demandes de país enfront l'auge de l'extrema dreta a Europa. També ha posat en valor el paper "cabdal" de la UE en la transició energètica, coincidint aquest 5 de juny amb el Dia Mundial del Medi Ambient.








Jaume Montes

Volem parlar d'emergència climàtica, d'immigració, del català a Europa. Els joves no hem de deixar passar l'oportunitat de participar del debat europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.