La transició ecològica i el feminisme, pilars clau dels socialistes per a les eleccions europees

L'eurodiputada Laura Ballarín ha fet una passejada en bicicleta per Sant Cugat


  • Comparteix:

La diputada, Alba Soldevilla, l'eurodiputada, Laura Ballarín i la portaveu del PSC a Sant Cugat,  Elena Vila han fet una passejada amb bicicleta per la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

La diputada, Alba Soldevilla, l'eurodiputada, Laura Ballarín i la portaveu del PSC a Sant Cugat, Elena Vila han fet una passejada amb bicicleta per la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

La transformació de la mobilitat urbana cap a una transició ecològica i la igualtat de gènere són els dos pilars principals de la candidatura socialista de cara a les eleccions europees. Així ho ha fet constatar l'eurodiputada i candidata del PSC al Parlament Europeu Laura Ballarín, en una visita a Sant Cugat aquest dilluns. Coincidint amb el Dia Internacional de la Bicicleta, juntament amb altres membres del PSC, han aprofitat per fer una pedalada per la ciutat i posar així en valor 'l'aposta per la petjada sostenible que va fer l'anterior govern en destinar 3,4 milions d'euros dels fons europeus'.

Acompanyada de la portaveu del PSC a Sant Cugat, Elena Vila, i de la diputada Alba Soldevilla, han recalcat "la importància d'Europa per als municipis" i de continuar impulsant el pacte verd europeu. En aquesta línia, també han expressat la voluntat de desenvolupar la indústria a Catalunya.

Per altra banda, han destacat la primera llei europea contra la violència masclista i han assegurat que cal "blindar els avenços fets en feminisme". Així mateix, defensen la necessitat d'incloure l'avortament a la carta de drets fonamentals i critiquen la complicitat del PP europeu amb l'extrema adreta. Una aliança que, segons diuen, pot fer "retrocedir en tots els avenços fets fins ara".


Laura Ballarín

Les nostres propostes aniran encaminades sobretot a continuar impulsant el pacte verd europeu i sobretot donar-li una dimensió industrial. Creiem que és la pota que li falta per desenvolupar, volem més fons per desenvolupar la indústria en un territori com és Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.