Torrent defensa a Sant Cugat que ERC és el 'vot útil' per garantir el diàleg i frenar la dreta

Ingla convida a revalidar el 28-A 'la victòria republicana' de les últimes eleccions espanyoles a la ciutat

Eleccions Espanyoles 2019

Publicat el 25/abr/19 per Roger Cuartielles

ERC es postula aquest 28-A com a 'dic de contenció' davant la dreta i el feixisme. Així ho ha expressat aquest dimecres el president del Parlament i membre d'ERC, Roger Torrent, en un acte a la plaça de Quatre Cantons al costat de l'alcaldable Mireia Ingla i de la candidata a les eleccions europees, la santcugatenca Diana Riba. Davant d'unes 300 persones, Torrent ha defensat que els republicans suposen 'un triple vot útil' de cara a les eleccions espanyoles de diumenge. Ha raonat que poden 'frenar la dreta, garantir el diàleg i fer que el referèndum sigui inevitable', a més de recordar que 'ERC sempre ha estat independentista'.

De la seva banda, Ingla ha convidat els santcugatencs a revalidar aquest diumenge a la ciutat 'la victòria republicana' de les últimes eleccions espanyoles. L'alcaldable d'ERC-MES també ha defensat que 'ERC no només té feina a Madrid', sinó que també 'té molts projectes per a la ciutat' i ha animat els ciutadans a apostar per la opció republicana de cara a les municipals i a les europees del 26 de maig.

De fet, la número dos d'ERC a les europees, Diana Riba, ha explicat que la candidatura encapçalada per Oriol Junqueras vol plantejar a la Unió Europea una comissió de seguiment perquè 'tota la ciutadania europea tingui garantida els seus drets a tots els estats membres' i per 'denunciar la repressió que es pateix a l'Estat espanyol'.

L'acte també ha volgut tenir un record especial per a l'exconseller santcugatenc empresonat Raül Romeva, company de Riba i també candidat al Senat d'ERC, a banda de tancar la llista de la formació a la ciutat de cara a les municipals. Riba ha fet seves unes paraules i ha dit que, com diu Romeva, 'cal una política sense retrets'. Per això, la candidata a les europees també ha animat els santcugatencs a apostar per la opició republicana els propers comicis.

Entre els assistents també s'hi han pogut veure membres de la llista d'ERC-MES a les municipals com el número dos, Francesc Duch, i la número tres i quatre, Esther Madrona i Alba Gordó, entre d'altres.













DECLARACIONS

Roger Torrent

Hi ha gent de bona fe que pot pensar a votar el PSC i el PSOE per fer un govern progressista, però es pot trobar un govern amb Cs capitanejat des de la dreta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Mireia Ingla

Aquest 28 d'abril i 26 de maig volem guanyar. És el millor que li pot passar al país.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Diana Riba

Els hem de deixar clar que aquest moviment està molt viu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio