Asepeyo, distingida per la seva responsabilitat social corporativa

Seu santcugatenca de la Mútua Asepeyo / Foto: Gestiobq.es

Economia

Publicat el 13/gen/14 per Redacció

La Mútua Asepeyo, ubicada a Sant Cugat, ha estat distingida per l'organització Global Reporting Initiative (GRI) per complir amb els indicadors d'informació que l'entitat estableix en matèria de responsabilitat social corporativa i sostenibilitat. La mútua santcugatenca ha obtingut per quart any consecutiu la màxima qualificació per haver adequat els paràmetres presentats en el seu informe anual i la memòria de sostenibilitat 2012 als indicadors sol·licitats per GRI.

Entre els aspectes més importants en matèria de responsabilitat social corporativa que ha desenvolupat la Mútua Asepeyo durant l'exercici 2012, i que es detallen a l'informe, destaca l'increment del 8% en el nivell d'assignació d'ajudes socials per sinistrament registrat a la mútua o la posada en marxa del projecte Càtedra Asepeyo, per a la cura de persones dependents.

Global Reporting Initiative és una entitat internacional independent que col·labora amb el Programa de Nacions Unides per al Medi Ambient i que fomenta l'elaboració d'informació transparent i verificable sobre la contribució de la seva activitat al desenvolupament sostenible.