Sant Cugat veu néixer Bananity, una nova xarxa social que apadrina Andreu Buenafuente

Andreu Buenafuente ha inaugurat oficialment Bananity pelant un plàtan

Economia

Publicat el 23/nov/11 per Mar Castro / Jon Sindreu

Sant Cugat ha vist néixer aquest dimecres una nova xarxa social, Bananity, que té l'objectiu de ser un punt de trobada a Internet de gent que estima i odia les mateixes coses, amb l'opció de mantenir l'anonimat de l'usuari. Els creadors del projecte són l'emprenedor i creador d'EyeOS, Pau García-Milà, i l'empresari cofundador de COIN+D, Sergio Galiano, que han presentat la xarxa social amb el 'showman' Andreu Buenafuente, padrí de la iniciativa. Bananity va sorgir ara fa un any i ja compta amb una aplicació per a iPhone. La seva seu s'ubica a partir d'ara a la ciutat.

L'emprenedor i cocreador de Bananity, Pau García-Milà, ha explicat a Cugat.cat quin serà el funcionament d'aquesta nova xarxa social.

Pau García-Milà

A partir d'expressar els sentiments envers qualsevol cosa del món, Bananity ens recomana coses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons García-Milà, la crisi econòmica fa imprescindible que neixin nous projectes tecnològics. Malgrat reconèixer que a l'Estat espanyol és més difícil que a d'altres països trobar inversors i fer créixer una iniciativa com aquesta, l'empresari ha fet una crida a 'oblidar que no estem als Estats Units' per animar als joves emprenedors a desenvolupar les seves idees.

També l'humorista Andreu Buenafuente, que ha actuat com a padrí de Bananity durant la presentació i la fase de proves, ha destacat la importància que en moments difícils neixin projectes nous.

Andreu Buenafuente

Ens hauria d'emocionar que aquí a Sant Cugat neixi una nova xarxa social.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




A partir d'aquest dimecres Bananity ja accepta nous registres d'usuaris, i els seus creadors confien que la xarxa social pugui superar de llarg el mig milió d'usuaris al cap d'un any.